VIII jugoslavenski festival djeteta : Šibeni, 26.VI - 6.VII 1968. (Festival djeteta, 1968)
Na plakatu dominira veliki crveni krug smješten na plohama crne i bijele boje na plavoj podlozi plakata. Uz lijevi rub stilizirani prikaz grančice