Juraj Denzler : izložba arhitektonskih ostvarenja i projekata (Kabinet grafike Jugoslavenske akademije, 1967)
Naslov istaknut crvenim slovima u središnjoj horizontalnoj osi plakata. Pozadinu plakata čini prenesen fotografirani detalj arhitekture sa nizovima prozora