O jednoj novijoj eksperimentalnoj radnji o typhu - Gutschy, Ljudevit ([s. n.], 1912)
Prikaz radnje Recherches sur la fièvre typhoide expérimentale; par E. Metchnikoff et A. Besredka (Annales de l'Institut Pasteur. T. XXV)