[NOB - ruski - 1944] : [Politički letci] (1944)
Sadrži letke i proglase: 1. K kazlkam i vsem russkim ljudjam nahodjaci sja v nemeckoj armii. 2. [Karta Francuske] (Zempljopisna karta Francuske i obale Engleske) 3. Tovariši. Čto vi delaete i komu služite? 4. Graždanam Sovetskoga Sojuza odetim nemeckuju formu i nahodjacimo i rjadah germanskoj armii (Poziv Rusima u njemačkoj vojsci da prijeđu u partizane) 5. Obrašenie k kazakam 6. Sovetskim ljudem - kotoriem po nevole v nemeckoj vojske ! (Poziv Rusima u njemačkoj vojsci da prijeđu u partizane)