Glasilo biljne zaštite : glasilo Hrvatskog društva biljne zaštite (Hrvatsko društvo biljne zaštite, 2016)
Časopis koji objavljuje isključivo znanstvene, pregledne radove i stručne članke iz područja biljnoga zdravstva.