Telefonski imenik 1931. ([Direkcija pošta, telegrafa i telefona], 1931)
Obuhvaća područje bivše Primorske banovine tj. sjeverne i srednje Dalmacije i dijela Hercegovine i bivše Vrbaske banovine tj. uglavnom zapadne Bosne.