Die Ruinen von Cartago. - Bibliographisches Institut (Hildburghausen) (Hildburghausen : Bibliographisches Institut in Hildburghausen, 1850)
U prvom planu nekoliko ljudskih likova. U pozadini more i strma planina.
Dolje sredina ispod prikaza otisnuto: DIE RUINEN VON CARTAGO; dolje lijevo ispod prikaza otisnuto: Aus d.Kunstanst. d.Bibliogr. Instit. in Hildbh. (grafika obrezana preko natpisa); dolje desno ispod prikaza otisnuto: Eigenthum d.Verleger.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Nadorezi