[NOB - JNOF - 1944] : [Politički letci] (1944)
Sadrži letke i proglase: 1. Crvena armija prekoračila je našu granicu 2. Domobrani, prisilno mobilizirani ustaše i zavedeni Srbi u četničkim redovima 3. Došla je Crvena Armija! 4. Hrvati i Srbi! Pred vas i pred sve narode Jugoslavije … (Poziv u NOV) 5. Hrvati i Srbi Hrvatske! Narodno-oslobodilačka fronta Hrvatske … (O potrebi stvaranja JNOF Hrvatske) 6. Hrvatski rodoljubi! Danas nema kraja Hrvatske … (Poziv za sudjelovanje u Narodno-oslobodilačkoj fronti Hrvatske)