Dani mladog njemačkog filma - Petrić, Ratko (Filmski klub"Moša Pijade", 1975)
Naslov unutar bijelog polja na crnoj podlozi plakata. Unutar tog polja i tri crvena uskličnika kao i crvena strelica usmjerena prema naslovu.