[NOB - Slavonija i Podravina- 1945] : [Politički letci] (1945)
Sadrži letke i proglase: 1. Reci mi s kim se družiš pa ću ti reći kakav si! (Vijesti o skorom slomu Njemačke) 2. Utopljenik se i slamke hvaa (Poziv na predaju) 3. Slavonija uoči oslobođenja (Obavijest o vojnim uspjesima NOV) 4. Hitlerova Njemačka pred slomom (Poziv na predaju) 5. Oslobođeni su: Slavonski Brod, Požega, Podravska Slatina … (Obavijest o vojnim uspjesima NOV) 6. Propale su i posljednje nade Hitlera (Obavijest o dogovorima velikih sila) 7. Braćo Hrvati i Srbi Požeške kotline! (Poziv da se ne izbjegne mobilizacija) 8. Crvena armija juri u pravcu Slovenije 9. Omladino Slavonije! (Obavijest o proslavi Svjetskog omladinskog tjedna) 10. [Bez naslova] Kada nećete vi govoriti onda moram ja … (Politički pamflet o budućem uređenju države) 11. Hrvati Slavonije! Diljem Hrvatske ore se partizanske pjesme … (Kritika politike HSS-a i poziv svima da se pridruže NOV) 12. Zašto je Hitler na rubu propasti? 13. Omladina Slavonije slavila je Svjetski omladinski tjedan 14. Crvena Armija u Austriji (Vijesti o oslobođenju nekih područja) 15. Da li se sjećate kako su se naduveno hvalili: .. 16. Ne ćemo zaboraviti! 17. Posljednje vijesti Zauzet je Beč glavni grad Austrije 18. Posljednje vijesti U Uspješnoj ofenzivi na cijeloj fronti u Slavoniji … (Vijesti o oslobođenju nekih područja) 19. Govor Maršala Tita na dan pobjede 20. Posljednje vijesti Zauzeta Bratislava