[NOB - Sjeverna Hrvatska - 1945] : [Politički letci] (1945)
Sadrži letke i proglase: 1. Sarajevo i Gospić oslobođeni (Vijest o oslobođenim područjima) 2. Narodu Medjimurja! Braćo i sestre! (Poziv na front) 3. Proglas Srbima Sjeverne Hrvatske (Poziv da se pošalju delegati na I. kongres Srba u Hrvatskoj) 4. Da li znate … da je Sovjetski Savez …. (Razne vijesti)