[NOB - Razno - 1945] : [Politički letci] (1945)
Sadrži letke i proglase: 1. Izložba umjetnika partizana (Katalog izložbe s popisom djela i autora) 2. [Pozivnica na otvorenje] I. Likovne izložbe umjetnika partizana 3. Uputstvo izbegličkom parohijskom sveštenstvu šta i kako ima raditi, kad se povrati na svoja stara mesta službe 4. Domobrani, domobranski časnici i dočasnici! Približava se odlučni boj … 5. Deklaracija Vlade demokratske federativne Jugoslavije 6. Deklaracija Vlade demokratske federativne Jugoslavije 7. Tko će se prije umoriti, Hitler ili saveznici? 8. N.D.H. 10.IV.1941 - 10. IV. 1945 9. Otpočela je ofenziva u Mađarskoj … (Poziv na predaju) 10. Pavelić 1941. - Pavelić 1945. 11. Nakon V1 - B1 Hitlerovo najnovije i najtajnije oružje 12. Pavelić: Ja sam Vam rekao … 13. Domobrani, oružnici, pučke ustaše i milicioneri (Poziv na prelazak u NOV) 14. Strka u Hitlerovoj jazbini 15. Veliki Njemački rajh i NDH najkrvavije zvijeri u historiji čovječanstva 16. Potpisan je ugovor između naše vlade i UNRE