Paragraf : časopis za pravna i društvena pitanja Pravnog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku = Journal for legal and social issues of the Faculty of Law, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek (Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera, Pravni fakultet, 2017)
Časopis objavljuje znanstvene i stručne radove, prikaze, izvješća sa skupova koji moraju biti pravne, ekonomske, sociološke ili neke druge društvene tematike.