[Studentski prosvjed - 1971] : [Politički letci] (1971)
Sadrži letke, parole i priopćenja: 1. Zaključak sastanka dekana fakulteta sa sjedištem u Zagrebu i kolegija Hrvatskog sveučilišta 2. Zaključci završnog zbora hrvatskih sveučilištaraca o promjenama hrvatskog ustava 3. Studenti Pravnog fakulteta Hrvatskog sveučilišta (O razlozima stupanja u štrajk) 4. Studenti Hrvatskog sveučilišta, sinovi ove zemlje, uzdanico njenih naroda! (Upute studetnima o ponašanju za vrijeme štrajka i ciljevi štrajka) 5. Priopćenje Predsjedništva saveza studenata Hrvatske od 30. studenog 1971. (Zaključci izvanredne sjednice Predsjedništva SSH) 6. Priopćenje Predsjedništva SS Zagreba i predstavnika fakultetskih odbora Saveza studenata sa sjedištem u Zagrebu (Zaključci o prekidu štrajka) 7. Dnevno glasilo II izdanje br. 4 8. Dnevno glasilo /treće izdanje/ br. 3 9. Dnevno glasilo br. 3 10. Saopćenje sa zajedničkog zbora svih zavičajnih studentskih klubova 11. Dnevno glasilo br. 2 12. Dnevno glasilo br. 1 (Vijest o odluci obustave nastave na zagrebačkim fakultetima) 13. Studentski list izvanredno izdanje (Broj posvećen studentskom štrajku) 14. Studentski štrajk je znak naše solidarnosti s radničkom klasom (Parola) 15. Zahtjevamo hitno rješavanje deviznog režima i kreditno-monetarnog sustava (Parola) 16. Dolje unitaristički puč Milutina Baltića (Parola) 17. Devize onome tko ih ostvaruje (Parola)