Miron, po milosti Božjoj srpske pravoslavne Eparhije pakračke vladika, blagočastivom i blagovjernom kliru i narodu u bogohranimoj eparhiji pakračkoj, želi od Boga milosti, mira i bratske ljubavi - Miron, pakrački episkop ([Eparhija pakračka], 1930)
Poslanica.