Libri oncologici : Croatian Journal of Oncology (Sestre milosrdnice University Hospital Center, University Hospital for Tumors, 2017)
Časopis objavljuje izvorne znanstvene radove, stručne radove, istraživanja i stručne informacije vezane uz onkologiju.