[Božidar Rašica. Scenografija za operu "Falstaff" u Zagrebu] - Rašica, Božidar (1965)
Sadrži skice za scenografiju (3) za operu "Falstaff" / Giuseppe Verdi; redatelj Vlado Habunek. Hrvatsko narodno kazalište, Zagreb, neizvedeno.