[Božidar Rašica. Scenografija za balet "Makete" u Zagrebu] - Rašica, Božidar (1961)
Sadrži skice za scenografiju, kostime itd. za balet "Makete" / Ivo Malec; koreograf Françoise Adret, kostimograf Boško Rašica; skladatelj Ivo Malec. Hrvatsko narodno kazalište, Zagreb; premijera: 14. rujna 1961. Sadrži skice kostima (13); skice scenografije (5), fotografije (2), ideogram (1), program (1).