Apples in a Basket - Hnizdovsky, Jacques ([S. l.] : [s. n.], 1971)
Na prikazu je košara puna zelenih i žutih jabuka.
Signatura autora ispod otiska olovkom: Hnizdovsky: Apples in a Basket 1971. AP 11/20
Digitalna reprodukcija
Hnizdovsky : Woodcuts, 1944-1975. Gretna : Pelican Publishing Company, 1976.
Keywords: Drvorezi