[Božidar Rašica. Scenografija za dramu "Poziv u dvorac" u Zagrebu] - Rašica, Božidar (1953)
Sadrži skice za scenografiju (4) i fotografije (2) za dramu "Poziv u dvorac" / Jean Anouilh; redatelj Vlado Habunek, kostimografkinja Vanda Pavelić-Weinert. Hrvatsko narodno kazalište, Zagreb; premijera: 8. studenoga 1953.