[Božidar Rašica. Scenografija za dramu "El Cid" u Dubrovniku] - Rašica, Božidar (1955)
Sadrži fotografije (4) izvedbe drame "El Cid" / Pierre Corneille; redatelj Vlado Habunek; kostimografkinja Vanda Pavelić-Weinert. Dubrovačke ljetne igre, Dubrovnik, tvrđava Revelin; premijera 20. kolovoza 1955.