[Božidar Rašica. Scenografija za dramu "Svoga tela gospodar" u Zagrebu] - Rašica, Božidar (1956)
Sadrži skice po činovima (I. i II. čin) (2) za dramu "Svoga tela gospodar" / Slavko Kolar; 1959.; neprikazano.