[Božidar Rašica. Scenografija za dramu "Majka Hrabrost" u Zagrebu] - Rašica, Božidar (1960)
Sadrži skice scenografije (6) za dramu "Majka Hrabrosti" / Bertolt Brecht; redatelj Vlado Habunek; neizvedeno.