[Božidar Rašica. Scenografija za operu "Aida" U u Osijeku]. - Rašica, Božidar (1985)
Sadrži skice za scenografiju (31 pojedinačni list i 2 bloka uvedena pod 2 broja) i razglednicu (1) za operu "Aida". Osijek, 1985., neizvedeno.
Marsić, Vera. Božidar Rašica : arhitektura, scenografija, slikarstvo, pedagoški i znanstveni rad : monografija. Zagreb : Školska knjiga, 2009.
Keywords: Kazališna scenografija; Crteži; Razglednice