[Božidar Rašica. Scenografija za vokalno-orkestralno djelo "Curlew River" u Dubrovniku] - Rašica, Božidar (1974)
Sadrži dokumentaciju za scenografiju, kostime i rekvizite za vokalno-orkestralno djelo "Curlew River" / Benjamin Britten; redatelj Vlado Habunek; kostimograf Boško Rašica. Dubrovačke ljetne igre, dominikanska crkva, Dubrovnik, neizvedeno. Sadrži skice kostima (3), tlocrt dominikanske crkve (1), skice prizora (2), skice scenografije (1), fotografije (1), detalji kostima, scenografije i rekvizita (1 mapa).