[Božidar Rašica. Scenografija za dramu "Troilo i Kresida" u Zagrebu] - Rašica, Božidar (1963)
Sadrži dokumentaciju za scenografiju i kostime itd. za dramu "Troilo i Kresida" / William Shakespeare; redatelj Vlado Habunek; kostimograf Boško Rašica; skladatelj scenske glazbr Branimir Sakač. Hrvatsko narodno kazalište, Zagreb; premijera 8. travnja 1963. Sadrži skice kostima (38); skice scenografije i skice po činovima (I.-IV. čina) (74), fotografije (1), program (1).