[Božidar Rašica. Scenografija za operu "Koriolan" u Ljubljani] - Rašica, Božidar (1959)
Sadrži skice po činovima (3) i tlocrte pozornice po slikama (5) za operu "Koriolan" / Stjepan Šulek; redatelj Vlado Habunek, kostimografkinja Vanda Pavelić-Weinert; koreograf Franjo Horvat. Ljetni festival "Križanke", Ljubljana, pozornica "Križanke"; premijera: 20. srpnja 1959.