[Božidar Rašica. Scenografija za dramu "Kralj umire" u Berlinu] - Rašica, Božidar (1964)
Sadrži skice za scenografiju i kostime za dramu "Kralj umire" / Eugène Ionesco; redatelj Vlado Habunek; kostimografkinja Vanda Pavelić-Weinert; koreograf Božidar Rašica. Schiller Theater, Berlin, premijera 15. svibnja 1964. Saddrži skice kostima (13), skice scenografije (10), tlocrt i presjek pozornice (2), skice rekvizita (2), program (2).