29. festival jugoslavenskog dokumentarnog i kratkog filma (Kinoteka, 1982)
Brojka 29 oblikovana s pomoću stiliziranog prikaza filmske trake. U donjem dijelu plakata bijelim slovima istaknut naziv manifestacije.