Portal za nacionalne manjine HR (Udruga za nezavisno kreativno djelovanje Act, 2017)
Nacionalni portal koji se bavi nacionalnim manjinama s područja cijele Hrvatske; događajima, običajima, tradicijom i poznatim pripadnicima nacionalnih manjina.