8. zagrebački salon : Umjetnički paviljon: slikarstvo, kiparstvo, grafika; Moderna galerija: arhitektura i primijenjena umjetnost u suradnji sa 7. muzičkim bijenalom - Janjić-Jobo, Ratko (Zagreb : Zagrebački salon, 1973)
Stilizirani prikaz kutije i zakrivljenih elemenata različitih boja unutar nje, na crnoj podlozi plakata
Digitalna reprodukcija
Keywords: Izložbeni plakati