Osvajanje Mount Everesta = The Conquest of Everest (Countryman films, 1953)
Dva alpinista na vrhu Everesta. Jedan drži zastavice uzdignutom desnom rukom. Drugi, leđima okrenut, prikazan je s fotoaparatom u rukama