Jugoslavenski industrijski dizajn : simpozij izložba (Radničko sveučilište "Moša Pijade", 1969)
Na ljubičastoj podlozi jedan uspravni pravokutnik i jedan položeni, uz donji rub plakata. Unutar pravolutnika ljubičastim slovima istaknut naziv izložbe i ostali podaci vezani uz izložbu