Laterna magica Prag - Straža, Vladimir (Koncertna direkcija, Zagrebački velesajam, 1969)
U gornjoj polovici plakata smješten je kvadrat okrenut s vrhom prema gore, podijeljen na lijevo - crveno polje i desno - plavo polje. Unutar kvadrata, crna ploha zaobljenih stranica i zeleni krug u središtu.