Glasnik Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu (Zdravstveno veleučilište, 2017)
Časopis donosi informacije o događanjima na Zdravstvenom veleučilištu, potiče na nove spoznaje i učenja, povezuje različita strukovna društva, udruge i institucije kojima je u središtu pozornosti zdravlje pojedinca te razvoj profesije i zdravstva.