[Dekompozicija klišeja linoreza i pripremni crteži za linorez "Zjenica ognja"] - Paro, Frane (1975)
Sadrži dekompozicije i kolorističke varijante klišeja (18), finalni otisak (1) i pripremne crteže (3) za višebojni linorez "Zjenice ognja".