Suvremeni nastavnik u odgoju i obrazovanju - Hercigonja, Zoran (vlast. nakl, 2017)
Blog koji obuhvaća stručne teme iz područja odgoja i obrazovanja, mentorstva u osnovnim i srednjim školama te teme vezane uz nastavu informatike.