Suvremeni nastavnik u odgoju i obrazovanju - Hercigonja, Zoran (Varaždin : vlast. nakl., 2017)
Blog koji obuhvaća stručne teme iz područja odgoja i obrazovanja, mentorstva u osnovnim i srednjim školama te teme vezane uz nastavu informatike.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona (opis građe dana: 12.9.2017.)
Keywords: Obrazovanje