Međunarodna sportsko-obrazovna konferencija (MSOK, 2017)
Službene web stranice Međunarodne sportsko-obrazovne konferencije koja je namijenjena učenicima sportskih gimnazija i nastavnicima iz različitih gimnazijskih predmeta, ravnateljima, sportskim sucima i predstavnicima školskih sportskih saveza.