Filologija i logika u srednjim školama - Tropsch, Stjepan ([Zagreb] : [Kr. zemaljska tiskara], 1899)
Sadržaj: 1. Kako može jezična obuka poduprijeti logičku? 2. Kako može logička obuka poduprijeti jezičnu?
Nasl. nad tekstom.
Puno ime autora: Stjepan Tropsch.
P. o.: Nastavni vjesnik ; knj. 7, god. 1899.
Podatak o tiskari iz HRB knj. 23 (59050).
Keywords: Logika -- Nastava i učenje -- Srednja škola; Jezik i jezici -- Nastava i učenje -- Srednja škola; Jezik i logika