"Merkur" i namješteničko bolesničko osiguranje ([s. n.], 1935)
Protiv nastojanja uprave Središnjega ureda za osiguranje radnika da ukine Merkur, odnosno da se Merkurovo područje bolesničkoga osiguranja u Jugoslaviji suzi.