Forum za sigurnosne studije : FOSS : znanstveni godišnjak = Forum for security studies (Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Centar za međunarodne i sigurnosne studije, 2017)
Časopis objavljuje znanstvene radove, rezultate znanstvenih istraživanja, studije, prikaze i recenzije knjiga u znanstvenom polju političkih znanosti.