Stupica (Galerija suvremene umjetnosti, 1962)
Podloga plakata podijeljena na dva dijela, gornji u sivom a donji u bež tonu. Na sivoj površini prikaz ženskog lica, a na bež dijelu površine plakata nepravilna forma koju tvore svijetle bež linije na tamnijoj podlozi