Sa Maloga Lošinja - Magdić, Pero ([Varaždin] : pisac, 1905)
O nacionalnim i kulturnim prilikama u Malom Lošinju.
P. o.: Naša pravica.
Keywords: Mali Lošinj -- Intelektualni život; Mali Lošinj -- Politička povijest