Jawlensky, Nolde, Feininger (Galerija suvremene umjetnosti, 1961)
Prezimena umjetnika istaknuta bijelim slovima na crnoj podlozi uz gornji rub plakata. U središtu plakata plavo kvadratno polje ispunjeno crnom formom