Universitas Zagrabiensis 1965. (Sveučilište u Zagrebu, 1965)
Uz gornji rub plakata reproducirana fotografija zgrade Zagrebačkog sveučišta, naslov je smješten u sredini plakata, a u donjoj polovici plakata nalazi se plošan prikaz ženske siluete blijedo roza boje na ljubičastoj podlozi