Otuđena sestrica : uoči desetgodišnjice smrti Ide Verone - Hergešić, Ivo ([s. n.], 1934)
Sadrži i nekoliko pjesama Ive I. Sisačkoga, posvećenih Idi Veroni i nekoliko franc. stihova I. Verone ; faks. rukopisa I. Verone.