Otuđena sestrica : uoči desetgodišnjice smrti Ide Verone - Hergešić, Ivo (Zagreb : [s. n.], 1934)
Sadrži i nekoliko pjesama Ive I. Sisačkoga, posvećenih Idi Veroni i nekoliko franc. stihova I. Verone ; faks. rukopisa I. Verone.
P. o.: "Hrvatska revija". ; god. 7/1934.
Bibliografija uz tekst.