Jedna noć u Londonu : engleski film, drama - Jevšovar, Marijan (Filmoteka 16, 1964)
Muškarac i žena prikazani u profilu, smješteni u gornjem dijelu plakata. U sredini plakata naslov istaknut u crvenoj boji. Ispod naslova tekstualni dio koji se odnosi na sadržaj filma i kritički osvrt na film. Uz donji rub plakata unutar crvenog okvira žensko lice, iza brodovi, u crno bijelom rasteru