Edouard Luntc: Stranputica : francuski film - suvremena drama (Filmoteka 16, 1966)
Figura muškarca smještena u gornjem lijevom uglu te ženska figura u donjem desnom uglu plakata. Muška figura je plave a ženska crvene boje. Naslov u sredini plakata istaknut je plavom bojom. Tekstualni dio koji se odnosi na sadržaj filma i osvrt na film smješten je uz prikazane likove.